Tuesday, June 23, 2009

Selamat Birthday To Me!!!!









It has been more than two weeks since the date i was born to this beautiful world. Nak cakap dapat banyak hadiah pun, tak jugak. Since i always compared (or samakan la) my birthday to Hari Raya Celebration, i guess as one's grow older, the lesser duit raya you get (which is what happening to my birthday gift la plak).

Tapi, this year is the first birthday yang bebetul celebrate dengan kengkawan opis aku. Tahun lepas, i celebrated it in the middle of the sea (kat atas whaler waktu OBS kat LUMUT) dengan takdak handphone, coz the phone was taken away for the duration of 13 days kitorang kat LUMUT tu. The year before that, aku celebrate camna ek? Kinda forgotten about it. Tapi yang pastinya this year spells out something different.

In conjunction with my newly acquired hobby (dok masak makan sendirian berhad) 90% of my birthday gift this year is all associated with food (sama ada secara langsung atau tidak langsung). Let's do a recap of what i've got :

i. Cake Mixer (besh...aku memang nak satu sebab senang nak wat penkek ker konflek ker puding ker)
ii. Toaster Over (memang totally cool la sebab la ni bley baking baking la plak)
iii. Ferrero Rocher (apalagi, its time to get fat!!!)
iv. Hershey's Kisses (sama la going to get me fat)
v. Pen with my name engraved (very executive-like..i-like)
vi. Meal Voucher from various outlets (ni paling besh, coz Obi got thousands of points with his HSBC credit card, so dia tukaq la semua points tu jadi voucher makan kat kedai kek la, voucher nando's, voucher starbucks dan sewaktu dengannya la..)
vii. Dinner treats (banyak gak la aku melantak dalam the first week sahaja...always ada dinner..heheheh...biasa la aku hantu makan)
viii. Male 4 piece set (ada belt, wallet, card holder dengan one more i ter-foget la plak...tapi since aku baru ajer beli wallet baru waktu kat Germany, so aku simpan dulu)



...dan ada la lagi beberapa lagi yang aku toksah nak mentioned coz i worried some individual would think of it as bragging...still remember Z's exact word - details is bragging, so, NO details - but then again, dont read if you dont like it....bukan nyer ko kena paksa at gun point to read my blogs pon....so please refrain yourself from making outrageous comments that could only spell out STUPIDITY to your ownself....



Every year, birthday ajer mesti aku ada my own secret wish. Nak cakap ker no need? I think no need-lah. What for? dah nama pon secret Birthday wish. Tapi aku sangat happy tahun nie. Walaupun tak bley mengalahkan ke-happy-an aku time my 18th birthday 9 years ago, tapi still aku kena move on and dont be stranded in the past. Kalau nak maju, the past have to be let go.

So, aku pun dah umur tambah lagi another year, and its not going to decrease, PERIOD. Jadi aku kena ikut la peredaran my age. If not, mesti ada ajer yang tak pueh ati nak ngutok gak. WTF? Takpalah, not all human born into this world liked by satu dunia kan. Even Obama sendiri pon bukan satu dunia suka (tapi aku termasuk dalam yang suka la). So have to deal with it la since memang manusia semua nie memang ada ajer yang pueh ati looking at other's success.

One more very important mark in my birthday this year, the very first year aku celebrate birthday as a PAK NGAH. Alhamdulillah, Siti Nur Aishah completed (at least up till the moment i am writing this blog) my life. Add in satu lagi title to me, Pak Ngah yang comel lagi kiut and baik hati dan semua yang sewaktu dengannya. I can feel that someone out there are gagging waktu baca aku punya statement take my ownself up in the bakul. Tapi - WATEVER -...oklah...aku kena re-schedule aku punya social calendar sebab lots of my really close friends (the one in my souvenier list from europe) tak dapat lagi diorang punya souvinier. Kena la wat schedule. Huhu. Ampun maap dipinta if it is too late okay.




Ajie
12 :11 pm
24 June 2009
~do i owe myself be true~

2 comments:

Rara said...

ok. that's including me! when can i see u?

muhamadakmalwahab said...

esok bley...jumaat????