Monday, March 7, 2011

Ouch

I deleted all my previous entries about travels...

And made ammendments to some of the description about the blog...

Owh...just one of the few 'good' comments that i got...just an example...but of course...the profile are not viewable...but i do get an idea of whom it is...track down the i.p address...its not her first time...and the referring blog...so i know who the bitch is...but its okay...i'm done with writing about travels...

This is the end of it...

ajie
2:14 p.m
8 Mac 2011
Putrajaya

24 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

ada gak orang yang camtu..
aku suka jer baca sebab senang aku nak refer in case lenkali aku nak pegi sebab ko banyak bagi tips especially for budget traveller.. peliklah orang camni..
sabar yer mal

nihadriz said...

i don't see why people get queasy about people go travelling a lot. as for me, aku rasa bagus ko bukak blog ni sebab there are people out there who searches information on points of interest / nice spots to spend their holidays.

bukannya ko travel sampai tak buat kerja or tak bagitau pengurusan tertinggi. nak sentap ke apa ke, kita semua manusia. kalo dia dengki sangat, suurh dia kumpul duit n siapkan keje on time. baru boleh travel :P

missbehave said...

ohhh please laaa orang mcm nihh , seriesly have a life laa kot yerr pon nak stress n jeles pasal org lain yg dok pi travel nihhhh
what the heckkk laaa u...mmg Rasul pon suh kita berhijrah laaa darlin azlina ...ohhh dowhhhhh
mana laaaa bangsa nak maju, baru nak kenal dunia n travel mengenali technology, budaya, arts seme orang lain dah dok dengki
akmal. come on laaa orang mcm nih u shouldnt feel demotivated okeyyy...
just show to her face laaaa wth all ur traveling picccas...ehhhh g mati laaa ngn orang mcm nihhhh, hidup tak ke mana nak berdengki ...
soorryyy emo di situ, but dont laa bro..just keep on sharing ur stories ..taktauu mcmana nak pujuk dahh

Yasz said...

Akmal this is bad news for me! Haha. I really love all your budget travel details - gotta say, they are really helpful.

I hope u'll find a way somehow to keep on writing about your travel - probably with a different name or a fake id or something.

patunghujan a.k.a cik teruterubozu said...

selalu laa ada yg smelly heart a.k.a busuk hati ni
sendiri x dpt, sakit hati tgk org lain dapat
for some people like us, sharing is caring, but for some people like 'them' sharing is tearing

aMykouR said...

ak br nak jd follower di alam maya ini~ hehehe

but we can travel a lot more after this!!!!

xetxet said...

la, apsal ada org dengki ni?

papaYA said...

Ape daaaa orang begini..
Tak paham aku kenapa dia nak dengki..

I'm gonna miss your traveling entries..

Lein Nazir said...

one word babe....JEALOUS

BEN ASHAARI said...

http://www.benashaari.com/2011/03/apa-hak-kau-nak-kacau-blog-orang.html

nihadriz said...

wow, sampai abg ben ashaari pun jenguk blog akmal. hebat ni :)

muhamadakmalwahab said...

Cher :
inilah antara komen yang aku dapat for the last three years...hahaha...

Ha :
setendet ler...hehehe...

muhamadakmalwahab said...

missbehave :
thanks for appreciating my writings...tengok la nanti...kalau terasa nak menulis balik...hehhe...

yasz :
i think i will take on that idea...i'll let you know...

muhamadakmalwahab said...

terebuzu :
tengs...some people are just born like that...hahaha...

amy :
kelasss ko maria...aku still dok tengok lagi route for boxing day trip nieh...

muhamadakmalwahab said...

zet :
sebab dia bukan seorang yang baik hati....hahahaha...best tak jawapan? hehehe...

yaya :
you still can ask me directly if you want to know something...then i'll just recount back the infos...no biggies...

muhamadakmalwahab said...

lein :
jealous tu biasa la...ntah aper ler pompuan tu sentap dengan aku...dah ler aku tengok its nearly the 50th visit to my blog...memang dah lama cari point ler tu...hahaha...

muhamadakmalwahab said...

Abang Ben :
thanks for the entry...memang some people are just born with it...they can't help themselves...mebi diorang dah born into patheticness...hahaha...

jay jamil said...

aku bengang!

Tader gambar best (ur travelling photos) nak layan dah! isk!

cujen said...

la..baaru nak bace entry pasal travel...

saya afi said...

hmm. my brain keeps internalizing that its her that should be deleted not ur travel posts.

muhamadakmalwahab said...

min :
boleh tengok kat link blog baru aku...hehehe...

muhamadakmalwahab said...

cujen :
please do visit my new blog totally about travels...

muhamadakmalwahab said...

cujen :
please do visit my new blog totally about travels...

muhamadakmalwahab said...

afi :
well...i set up new blog...feel free to visit...