Sunday, April 24, 2011

Himbo Thinks Of Morocco

My friend just got engaged to a moroccan lady the other day...

In Casablanca...

Serious...

Owh dem...i thought he was joking when he told everyone that he is going to find a wife there...

Turns out it is true...

He said...

If i still not 'well-sold' in the Malaysian market...

Maybe i should just go there instead...

Plenty of choices...

Erkkk...but...

Its interesting...

If one can't find one in own soil...why don't try another option...

Now this himbo is thinking to book a flight to Casablanca...

Hurmmm...

HR Himbo

11 comments:

Al Hadi said...

try la cari kat Italy hehehehe kasi bakar sama Zen

nihadriz said...

venezuelan or mexican takmo ke? hehehehe~

marmalade said...

seriously, what's himbo?
is it like a bimbo but of a male version?

kenapa kena gi jejauh mal? indonesia is just next to us. can find what. hehehe. you are soooooo picky! nak moroccan! :p haha.

muhamadakmalwahab said...

hadi :
owh demmm...aku nak spain...hahaha...

muhamadakmalwahab said...

ha :
takmo...nak yang pakai tudung...hehehe...

muhamadakmalwahab said...

cik hayati :
(n)The male version of a bimbo, but intelligent.~from urban dictionary...

owh...mahal la indon...hari tu kata sampai RM150,000 ++...moroko tu RM10k ajer all in...hehehe...

nihadriz said...

mal, ada je yg pakai tudung dari venezuela or mexico. macam mak kawan aku, she's mexican :D

muhamadakmalwahab said...

ha :
seyesss...dia ada anak sedara yang muka ala salma hayek and teringin nak peluk islam tak? hahaha...

dianramli said...

Akmal, Morocco pun da start uprising. malang betul nasib kami posting sini time sume negara dekat2 pakat uprising. Plan nk pg Syria bln depan terpaksa dilupakan, pastu igt nk pg Morocco bile Syria cancel, sekali sane pun dah start gak.Tak berjalan la kami! sigh...

Khairul Amri Ishak said...

himbo:

try hard to find that moroccan sweetheart!

gambatte kudasai!!

jay jamil said...

morocco?

teringat kawan kepada kawan punya mak kawin ngan lelaki morocco dan menetap kat malaysia...kira member tu campuran lar...

setelah bertahun-tahun berlalu, happened that moroccan tu spy negara depa for negara kita hahahahahhahahah... isk isk....

so gud luck!