Tuesday, September 4, 2012

Happy Tua Fadly

Ni pon entry yang dah outdated...but still...it was a memorable event...bukan tetiap ari ada orang masuk 3 series kan...


Bulan posa...Fadly or affectionately known as Fatly...menganjak ke angka 30...special occasion la kan...tapi memandangkan bulan posa...tak bley la nak naya baling teloq bagai la kan...ciannnn...so we opted for something more civilised...hehehe...


Buka posa kat Blek Kenyen Alamand...blasah plak gi stabak beli bai wan fri wan bai tu fri tu...pastu besday kek plak beskin robins hokeh...kerlas tak kerlas...harus la...


Tahun ni pon dah jadi satu unforgettable memory...the four of us...Mama Zet...Me...Deham Puaka...Fatly...berjumpa waktu kat Kemaman hampir 5 tahun nan lalu...ditugaskan ke pejabat yang berlainan...tapi tahun ni kami under one roof...kenal plak dengan si Airin yang baik hati...dan Lilina yang cool ala pegawai polis wanita...hahaha...

To Fadly...

Semoga ko tetap kekal sengal sebagaimana aku kenal ko 5 tahun lepas...sampai la ko pencen nanti...insya allah...akhir kata...Happy Tua Fadly...

FSOM

6 comments:

Blubewwy said...

akmal.. kem salam kat BFF u tu... i suka laa.. hehee... happy birthday pallie... lebiu!!

mFa said...

Alalalalaa.. Suhwiitt la u ni mamal.. * blush*
thankss uollss.. :p
Blubewwyyy.. Lebiu too *hiks*

xetxet said...

pali 30 ke? i thought dia 40. apsal muka byk wrinkles??

muhamadakmalwahab said...

Mrs Pali:
Hahahaa...sure will...

muhamadakmalwahab said...

Mr Fatly:
Memang aku suwit pon kan...hahaha...

muhamadakmalwahab said...

Zet :
Errmmm...you have a valid point...hahaha...