Thursday, October 14, 2010

Senseless Writings

I love to write...

Thats why i have a blog...i write about almost anything and everything...may it be about food...cooking...travel...love...whine...movies...songs...books...it simply just bunch of senseless writings of what's going on around me from my own perspective...i believe i never degrade anyone in my writings...

So why should i give up blogging...

I won't...

ajie
9:26 p.m
14 October 2010
Putrajaya

13 comments:

RARA said...

like!

Cikgu ILi said...

Betul....never give-up...merajuk sekejap dibenarkan dalam blogging..lagipun...ko kan 'tapis' dulu komen orang kan..
Aku suke blog ko Akmal..blog ko merubah persepsi aku pasal lelaki semuanya sama.
Rupenye bukan semua lelaki tak pandai ekspresi perasaan...

HaRaShO HiDaYaH said...

cayalah! =)

Phoebus Athenos said...

"i believe i never degrade anyone in my writings..."

I LIKEEEEEE. Don't ever do that.

heh.

Hasina Terebuzzu said...

yeahhh.. akmal is akmal!!! pedulik la sapa2 yg jeles ngn hang tu... ni baru kwn aku.. calit sket!

**aku rasa org yg tak suka blog hang ni adalah org yg jeles.. dia kurang kasih syg.. dia dengki tak ble nk wat sume tu sebab dia takde keberanian nk wat sume yg ko buat! mari kita giatkan lagi usaha kita menjelaskan org smbil beri pengetahuan kt org luar sana(dpt pahala wooo bkongsi ilmu ni)!**

jay jamil said...

what to do, dalam blogesphera, macam-macam orang ada.Akan ada pelbagai reaction. Cabaran pemblogger tegar... Yang penting ko tak kacau orang sudah....

papaYA said...

Akan sentiasa ada golongan yang tak boleh tengok orang senang.. Sebagai pembaca blog ko yang setia, keep on writing, lagi2 about food and travelling..

p/s: Wan tanye ko majuk dengan dia ke?

muhamadakmalwahab said...

rara :
me loikeee too...hehehe..

cikgu ili :
i am better at expressing myself in my writings rather than face to face...aku kan pemalu...hahaha...and aku sangat suka travel...and it is great that some people can get some pointers out of it...

dayah :
caya!!!! hehee...

muhamadakmalwahab said...

deham :
i hope i will never face the time that i might do that...hehehe...thankss...

ina :
betul betul betul...aku perasan blog ko sekarang ni banyak citer pasal diving...aku cuma dah maleh nak update promo kat fesbuk ajer...kat blog aku update ajer pasal travel experience aku yang tak seberapa itu...hehehe...

muhamadakmalwahab said...

min :
aku rasa aku tak kaco orang...tapi aku tak tau orang 'terasa' dengan my writings...but as i wrote in my blog...i just share my experience yang tak seberapa...ada ramai lagi yang much more experienced travellers and bloggers out there...cam ustaz aku dulu cakap la...manusia ni bermacam macam taste and perangai...just deal with it lah...hehehe...

yaya :
of coz...hehehe...

p.s : bila masa aku merajuk dengan dia plak...aiyaaaa...

dhr said...

bagus! da xmerajuk da. ko hutang aku satu entry ni.bile nk buat?lame da aku tunggu.pasal home away tu.next trip ko amik package ngn home away tu ke?

papaYA said...

Ahahaha, Wan yang berjiwa sensitif :D

muhamadakmalwahab said...

dian :
owh yeah...aku memang nak tulis entry pasal tu tapi slalu takdak ilham and ilham untuk tajuk lain plak yang mai kat otak...takper insya allah nanti mesti ada ilham nak tulis pasal tu...hehehe...

yaya :
owh...tak sangka...hehehe...