Wednesday, October 17, 2012

Cake for Hantaran

Ooopsss...jangan kompius...bukan aku yang nak kawin...adik aku...so aku pon tempah kek daripada member aku for my lil bro's wedding this weekend...i already knew that he made some of the most delicious cake...serious tak tipu...red velvet ari tu pon masih terngiang ngiang kat tekak...hahaha...but seriously...it looks so nice...rasa cam sayang la plak nak ngap...aissssshhhh...sedaq diri skit...kek tu buat hantaran bagi kat family pompuan makan...bukan makan sendirian berhad...cesss...tapi pepehal pon...aku tempah gak lagi satu kek...untuk kat makan sendirian berhad...tak sabaq nak makan...ngapppp...nyummm...ni pon gambaq aku amik dari fesbuk kawan aku...ni ler rupanya...aummmmm...


FSOM

3 comments:

Suraya Harris said...

ehem..soon....

Wuhuu Mommy said...

bila nak merasa kek ko ni mamal

Mummy Akmar said...

The cake look pretty lah.. Memang sayang nak makan...