Friday, July 16, 2010

Friends...Laughs - Spa Putrajaya

It happened recently when Ady and Elle (bukan nama sebenar) came to visit me in Putrajaya...

That nite after we went for the dinner cruise (Elle's paying for my belated birthday) at Putrajaya Lake...the dinner was great...we had great fun picking on each other and chatting the night away...end with the dinner session...Elle asked me whether i can just drive around putrajaya area as she has never really drive around putrajaya...i conceded...hehehe...

We were driving at the big roundabout (the one with melawati palace itu) and went across parcel E, parcel D and what not...suddenly Elle uttered one statement...

Elle : wow...tak sangka kat bangunan kerajaan ni pon ada spa...
Ady & Mal : huh?
Elle : eh mal...brapa harga untuk full massage and aromatherapy kat spa tu eh?
Ady & Mal : erk?
Mal : spa mana?
Elle : alah...spa yang kat jkr tadi tu...kan ada tulis spa kat situ...nanti ko tolong tanyakan harga ek...
Ady & Mal : ~dumbfounded~flabbergasted~ hahahahahahahahahahahahaha ~ gelak cam nak mati sampai terpaksa pull over tepi jalan sebab tak tahan gelak~

Aduhai...Elle (bukan nama sebenar) never fail to make me laugh...she does act like a bimbo but her academic records doesn't show any 'bimbo-ness' at all...since then, i can't help it but laugh or grinned at the sight of that particular signage...hahaha...

ajie
6:31 p.m
16 Julai 2010
Putrajaya

4 comments:

xetxet said...

haha. sengal ok! it's espeeaa.

President said...

hehe..S.P.A laa...
kelakarnya

jay jamil said...

x baek gelak tau....

ramai non-gomen people always tanya i, nak apply kat SPA ek???? fuh, penat aku nak menerangkan sebutan....

muhamadakmalwahab said...

zet :
i memang gelak giler...dengan kawan i...si elle (bukan nama sebenar) boleh plak buat blur...hahaha

president :
ada sesetengah orang memang tak tau...heheheh

min :
aku try taknak gelak...tapi memang tak tahan...kawan aku yang sorang nie dulu pernah ingat jawatan penolong pengarah tu kerjanya adalah penolong pengarah drama...slalu jumpa artis...siap mintak tolong nak autographs artis lagi...hahaha