Friday, December 10, 2010

Bayar Saman

Ada 50% diskon tu...

Terpaksa la bayaq...

RM300...bye bye bye....

Punah harapan nak gi Bangkok...

Tapi bak kata member aku...aku bayaq saman ni untuk generate money untuk bayaq gaji aku dan kengkawan aku jugak...

Hahahaha...betul gak tu...in the end...

What You Give You Get Back...

ajie
7:02 p.m
10 December 2010
Putrajaya

8 comments:

fadhlullahomar said...

tapi maybe lebih untung kalu x bayar saman...hahaha

pape pun kudos to you. at least ko ada kesedaran nak bayar saman

Jaja Yunizah said...

being a good citizen.....

muhamadakmalwahab said...

ini saman tahun 2007...speed trap kat taman connaught...kat situ speed limit 60km/j tapi aku bawak 80km/j...hadoiii...60km/j tu giler slow hokey...tapi apa nak buat...dah kena...bayar jer lah...maleh dah aku nak pikiaq...

Mr. Moshuchi said...

hahaha...lakukanlah putaran wang :p

jay jamil said...

bukan setakat gaji, boleh bagi anak-anak felda RM20 juta buat belanja pindah gelanggang futsal. ahahhahahhahahah

drmanhattan said...

bro kt IOI ade kaunter saman open lg ke?in case if u know...

muhamadakmalwahab said...

shuko :
hehehe

min :
itu aku tak paham....hahaha

muhamadakmalwahab said...

drmanhattan :
rasanya ada lagi kot...coz aku bayaq saman kat IPD putrajaya ajer...or use myeG