Wednesday, November 25, 2009

Ms Chocolate, Thank You For Sweeten My Day


I went back to my flat after office, to get something and straight to Putrajaya Extreme Sportscentre untuk ber'wall climbing' bersama rakan-rakan...oooopsss kantoi la plak aku balik rumah dulu....takper...pali tak baca blog aku....as usual, park my car, get into the lift and push the button to my level and waited till the lift went up to my flat's unit...as i was walking down the hallway, i kept thinking whois this Ms Chocolate..then i open my grill door and almost step on another box, 2 bars and a packets of chocolate...this time it is two bars of Straciatella & Raspberry Lindt,  a box of belgian chocolate truffles and a packet of Daim...with it comes another note :

*One Sweet Day Isn't Enough, Have Another Sweet Day With Sweet Memories*
xoxo

Chocolate again? hurmmm...me and my sweet tooth...my friend asked me to beware...but Ms. Chocolate thanks again for sweetening my day...and i ate the chocolate without a second thought...coz i know that whomever you are, your intention tasted like chocolate....that is sweet....

ajie
9:38 a.m
26 November 2009
Putrajaya

16 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

Kenapa aku tak pernah dapat camtu.. Siapakah gadis misteri itu?? tolonglah hadiahi aku sekali..sedapnyaaaaaaaaaaaaa

muhamadakmalwahab said...

aku rasa ini bukan seorang S.A. la...aku rasa ni mesti one of kawan aku yang saja jer nak mengenakan aku...sebab yang paling utama camna la dia tau rumah aku...tapi ada aku kesah...janji makan chocolate perut kenyang and rasa best...hahahah

Jaja Yunizah said...

aku rasa tu hantu coklat kot...eleh dpt coklat dr pemuja rahsia x share punnn

muhamadakmalwahab said...

hantu coklat?
aku tak rasa pemuja la...nie mesti kengkawan yang sayang kat aku ini dan tau coklat boleh meredakan ketensenan aku yang crash laptop ini...huhuhu

marmalade said...

eh, how sure are you its actually a missus? it could be a mister you know. hehehehehehehehehe.

zetty said...

kenapa James aku tak macam ni??? eii.. bak sini coklat tu sikit.. makan banyak sgt not good for you. hahaha

muhamadakmalwahab said...

mala : dont know and dont care lah...janji coklat best...and thats why i dont think that it is S.A...might be one of my friends who want to punk'd me kah...takper..janji perut kenyang hati senang...heheh
ps : she ended the note with xoxo Ms. Chocolate...

zet : dah selamat dah satu paket hershey's...daim ni sebab dok melekat kat gigi ajer..kalau tak dah abis...semalam dah ler layan truffle tu....deng best weih....

papaya said...

Sape secret admirer ko ni????
Cepat, reveal yourself Ms.Chocolate!

muhamadakmalwahab said...

aku juga nak tau sapakah ms.chocolate nieh...tapi aku cam rasa one of my close friends ajer...hurmmm...sebab...takkan orang yang aku tak kenal tau mana rumah aku kot...thats scary wooo

dizzyfly said...

haha wottt wott. ada peminat dow. tapi xoxo. si dia tgk gossip girls kah?

'arif said...

aku rasa jaja yg bagi ko tu..hehe!

muhamadakmalwahab said...

fara : if only i know who she is...
arep : yakah...owh that is sooo sweett...ni usaha dia nak menggimokkan aku ler ini...denggg....

Khairul Amri Ishak said...

wah bestnye ko akmal
ade S.A...

xoxo lg..
si dia tau plak yg ko baru beli
gossip girls season 2
straight fr bt ferringi
night market...hehe

seram noo...

muhamadakmalwahab said...

bukan S.A lah...
aku pun tak tau...
janji dapat coklat best...hahaha

p.s:xoxo is a common term in the cyberspace meaning hugs and kisses...made popular by gossip girls...aku pun baru tau...sebelum nie banyak gak aku tengok xoxo...contohnya ada satu brand pakaian pmpuan nama xoxo...

Khairul Amri Ishak said...

oh kite kene belajar byk lg nie..
hehe..

p/s:ko dh layan ke GG tu?

muhamadakmalwahab said...

cess....ayat perli itu...

dah layan sampai abis dah...skg ni kat USA dah tayang season 3...tak kuar dvd lagi...