Sunday, August 21, 2011

Ajak Kahwin

It do comes out as a big surprise...

Tetiba ada sorang 'kenalan' pompuan yang kurang rapat dengan aku nieh ajak aku kahwin...

Serious...

Tak tipu...

Aku tergamam...tergumam...

Errrrr...(@_@)

Echo

24 comments:

Hasina Terebuzzu said...

hahahahaha.. amik je la mal.. ko tu rmai sgt yg kenan.. sgup offer tu...


tp kan mal.. mst ada sebab knpa dia ajak ko kawen.. kan???


ps; kalo ko terus terima... terus capai target ko.. (bercinta lepas kawen je la)

papaYA said...

I do, I do, I do do do do do do do do.. Sila nyanyi ikut rentak lagu colbie cailat ;)

marmalade said...

mal, minah kashmir ke? hahahahahahaha!

muhamadakmalwahab said...

Ina :
Errrrrr...perbualan menerusi telefon berbunyi lebih kurang camni...

Dia : Assalamualaikum
Aku : Wa'alaikummussalam
Dia : Awak apa kabar?
Aku : Alhamdulillah baik.
Dia : Awak ni single lagi kan?
Aku : Huh?a'ah.awat?
Dia : Awak jom kawin dengan saya.
Aku : Erkkkkkk.
Dia : Saya serious nieh.
Aku : Errrr.
Dia : Nanti saya jumpa awak.kita boleh bincang.
Aku : Errrr.

dan ..................

aku banyak errrr aje...dengar ajer ape dia cakap tadi...

muhamadakmalwahab said...

Yaya :
Errrrrr...

muhamadakmalwahab said...

Cik Hayati :
Owh tidak...thats scary weih...no matter what...i try not to get married to a foreigner...hehehe...

HaRaShO HiDaYaH said...

hahaha hebat...hebat....

Khairul Amri Ishak said...

akmal:

great! im really happy for u my fren...;)

Hasina Terebuzzu said...

giler berani minah tu mal.. amik je la weh. dh ada org syg ko...

Mama Adwa said...

aku rasa malam sebelum tu dia mimpi, kalau dia kawin ngan ko dia jadik kaya raya, dapat anak comei2, dan bahagia hingga hujung nyawa... aku rasa la...

nihadriz said...

make sure dia bukan geng2 yang hanya tegur ko bila dah masuk gomen ni :D

Mr. Moshuchi said...

wahh..hebat mal hebat budak pompuan nih.
tapi tu la susah nak tafsir gak..kalau lelaki yg buat camtu bleh dikira normal (kebiasaan)..
tapi ni pompuan, pastu jenis yg kawan jauh ko plak tu...dgn tanpa usha2 dulu plak tu..tup2 terus ajak je. kalau aku pun aku seram sejuk gak mal.
apapun ko bincang (selidik) la elok2 ngan dia..mungkin niat dia suci n mungkin juga dia jodoh ko. nampaknya dia ambil semangat/mencontohi saidina khadijah ni mal...

xetxet said...

It's a beautiful night..
We're looking for something dumb to do..
Hey baby..
I think I wanna marry you..

Apa lagi Akmal.

muhamadakmalwahab said...

Hidayah :
Errrrrr...

muhamadakmalwahab said...

Ryo :
Errrrr jugak...
ko plak apacer???

muhamadakmalwahab said...

Ina :
Errrrr lagi...

muhamadakmalwahab said...

Wanie :
Errrrr aku tak abis lagi...masih lagi errrrr...

muhamadakmalwahab said...

Ha :
Aku start kenal dia pon sejak masuk gomen nieh...she's a friend to a friend...cam jumpa sebulan skali pon susah...and kalau jumpa mesti dengan kawan aku...so aku pon...errrrrr...

muhamadakmalwahab said...

Shuko :
Aku applaud for her bravery to state what she wants...tapi seriously aku terperanjat dan masih lagi dalam mood errrrrrr...sangat aku tak kenal dia weih...tetibe ajer...tapi one of these days nie aku akan jumpa dia gak...nak tau gak what exactly yang dia nak...

muhamadakmalwahab said...

Fira :
Owh siot ajer nyanyi lagu tu...looking for something dumb to do...and i went back to...errrrrrrr...

IkraamSuarez said...

ajak kawin? whaaaaa....

Khairul Amri Ishak said...

akmal :

aku mcm ni laa..masih mcm nie..ahaha

Khairul Amri Ishak said...

akmal :

aku mcm ni laa..masih mcm nie..ahaha

p/s: klu aku laa,org ajak khwin mcm nie..rezeki jgn ditolak...

Phoebus Athenos said...

dia dah preknen kot...muehehehe