Thursday, August 11, 2011

Balik Lagi...

Esok balik lagi...

Yeayyyy...

Baguih la aku nieh...

Hahahaha...

Tetiap minggu balik buka posa dengan parents...

Ermmm...

Rasanya tahun depan nak kena buat lagi nieh...

Hurmmm...

Bila la AA nak buat promo bagi bulan Julai 2012 onwards plak eh...

Hehehe...

Can't wait..

Echo

5 comments:

papaYA said...

Bagus2..
Mak aku selalu cakap, bila makan ramai2 baru dia ada selera.. Sayu aku dengar..

p/s: Eh, mane entry ko yang dugaan tu??

Hasina Terebuzzu said...

mal, pasni naik mas la plak wei.. kan AA jd shareholder tbesar mas...

IkraamSuarez said...

bln 11 ni baru aku dpt balik nek flight straight from melaka to penang.....

muhamadakmalwahab said...

Yaya :
Betul...aku kesian kat parents aku buka posa dua orang ajer...so this is the least i can do...

p/s:its too sad la...aku delete ajer entry tu...

muhamadakmalwahab said...

Ina :
Minggu depan aku balik naik MAS...hahaha...