Sunday, August 7, 2011

Flying Home For Buka Posa

Recently aku tengok ada satu iklan kat tv...

Iklan Fireflyz...

Tunjuk la mamat ni daripada bandar...

Terus balik kampung sebab nak berbuka posa dengan parents dia...

Tetiba aku rasa ter-related la plak...

As i have been doing just that...

Tapi tak naik Fireflyz lah...

Sebab jauh sangat nak gi Subang tuh...

So i opted for Airasia and MAS ajer...

Balik Aloq Staq almost every week...

Just untuk buka posa and sahur dengan my parents...

Its just a lil gesture...

That my parents really appreciate...

And i feel glad that i had done it...

Owh...this weekend nieh...fly balik Aloq Staq lepas sahur and fly balik Putrajaya lepas buka posa...

On the same day...

Boleh?

Hahahaha...

Echo

11 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

kalau banyak duit boleh mal hehe ke ko beli awal2 dah tiket?

marmalade said...

akmal kayaaaaaa! :p
bagus, bagus. anak yang baik :)

SurayaHarris said...

Hell yeah u can!

muhamadakmalwahab said...

Cher :
Aku baru perasan yang aku beli tiket Airasia tu 14 Ogos 2010...gilosss...setahun nan lalu...hahaha...and aku redeem enrich points MAS...hehehe...

muhamadakmalwahab said...

Cik Hayati :
Tidaklah kaya...tiket itu dibeli pada harga RM17 termasuk tax pada tahun 2010...hehehe...yang MAS tu plak redeem enrich points...hehehe...

muhamadakmalwahab said...

Cikgu Suraya :
Hahahah...aku tengah tunggu promo lagi untuk beli tiket balik Ramadhan untuk next year puasa plak...hehehe...

IkraamSuarez said...

bagus..langkah yang sangat bijak!

'arif said...

hoho! selamat berbuka semua..! eh, selamat berpuasa juga..eh..eh

Khairul Amri Ishak said...

akmal: good boy..

tiap2 tahun usaha untuk kekalkan prestasi terbaik ini..

muhamadakmalwahab said...

Arep :
Jom buka posa minggu depan hari rabu...

muhamadakmalwahab said...

Ryo :
tengsss...aku tengah tunggu promo lagi untuk next year...aku nak beli lagi tiket...