Friday, September 2, 2011

Favorite Question And My Answer

Standard lah...bila raya pakcik makcik kezen segala mai ada ajer ler soalan feveret...

Owh tahun ni skema jawapan aku ada dua...

Satu islamik skit...

Satu sangat la true but add in with a bit of sarcasm...

QUESTION

Bila nak kawin?

ANSWER NO 1.

Hanya Allah yang tahu...usaha berganda usaha udah digandakan...Insya Allah...ada jodoh nanti bertemu jua lah...tapi memang tengah usaha... ~ditambah dengan efek muka ala inesen lagi islamik berjaya memberikan impak~

ANSWER NO 2.

Ada yang ajak kawin...tapi tengok la camna...istikarah dulu lah...insya allah dapat petunjuk...kalau jadi hujung tahun ni terus kotttt...

Hahaha...kelasss kan jawapan...

Pepehalpun...Insya Allah...bila sampai waktunya...memang ada la tuh...

Yang penting usaha itu...

p/s : lepas raya nak kena jumpa itu Ms OAG lah...

Echo

14 comments:

Lelaki Ini said...

hahaha
soalan juga sama ditnya oleh family2 saya...

patunghujan a.k.a cik teruterubozu said...

jawapan no 2 memg terbaekkkkk

marmalade said...

weih! you serious ke? hahahah and why OAG? old automatic garbage?

pegilah jumpa, ini macam matchmake diri sendiri. lepas kahwin baru jatuh cinta. hihi.

nihadriz said...

memandangkan ni 1st raya with being a wife and a mommy to be, so orang tanya banyak2 aku tunjuk perut je hohohoh~ tapi ada jugak terfikir kalau lah aku belum mengandung lagi, mesti aku rasa sedih.

hafrawiey ozakawa said...

wahh.nice entry uncle....

http://hafrawiegeek.blogspot.com/

muhamadakmalwahab said...

Lelaki Ini :
Biasa la tu...

muhamadakmalwahab said...

Patunghujan :
hahaha...

muhamadakmalwahab said...

Cik Hayati :
I already bbm you...hahaha...

muhamadakmalwahab said...

Ha :
Rezeki masing masing tak sama...

muhamadakmalwahab said...

Hafrawiey :
Thanksss...

papaYA said...

Eh, aku baru nak komen kat entry jodoh ko tu.... dah di'recalled :D

nihadriz said...

yaya : aku pun sama hehe :P

muhamadakmalwahab said...

Yaya :
Aku dah bagitau kenapa...hehehe...

muhamadakmalwahab said...

Ha :
There's always a reason...