Friday, December 16, 2011

Transfer

Aku dapat salinan scan surat transfer via emel hari Khamis lepas...

Cam tak percaya ajer dah dapat surat tuh...

Kena lapor diri kat opis baru minggu depan hari Selasa...

Tapi boss HR suh tangguh sampai tahun baru...

Setelkan semua kerja kat opis...and also pasal new sbpa skim tuh...

Then baru mula kerja kat opis baru...

So its kinda a hectic year for me...

Bermula tahun ni dengan Finance Division...

Pastu second quarter plak kena transfer gi Human Resources Division...

Balik dari Jepun in the third quarter tu plak kena transfer lagi ke Economics Division plak...

And now...the end of the year...yakni fourth quarter kena transfer ke ***** *****...

Aiii...its indeed a memorable year for me...

Dan tetiba rasa sangat sedih nak tukar office nieh...

I had been in the current office since my first posting when i joined the service...

After four years its time for me to move on to new territory...

As i am no longer in the Federal Territories...

Soon i will be in ntah mana punya territory...

Wish me luck and pray for my good health...

I'm going to miss my wonderful officemates the most...

And yeah...i have to change my nick too...

Echo  

12 comments:

JR said...

Selamat bertugas di tempat baru..

Entri terbaru di blog JR: "Fatwa Ulamak: Wanita BERDOSA Jika Pegang Timun dan Pisang"

xetxet said...

yaayyy! you have me!!!

muhamadakmalwahab said...

JR :
selamat selamat selamat...

muhamadakmalwahab said...

zet zet :
hello new opismet...hehehe...

marmalade said...

kita still jiran kan? hahaha.
dulu jiran kat depan, now kat tepi je :)

Khairul Amri Ishak said...

akmal:

bestnya dpt transfer!

doakan aku plak ye tuan?

muhamadakmalwahab said...

cik hayati :
yeah...kita masih berjiran...nanti i pon nak wat koleksi tags...hahaha...

muhamadakmalwahab said...

ryo :
tengs bro...insya allah...

marmalade said...

eeeeiii copycat! :p
hahahahahaha see you for lunch :)

howiseeit said...

hehehehe ok la tu mal. gi interview dan org pilih. kira pindah tu sbb org nk talent kau kt tmpt diaorg

muhamadakmalwahab said...

Cik Hayati :
Hehehee...

muhamadakmalwahab said...

Howiseeit :
Insya allah...amin...