Sunday, December 4, 2011

Wave Miss

Atau dalam direct translation-nya itu Ombak Rindu...hahaha...

Kengkawan aku ramai dah tengok...

Ramai yang kata best gilossss...

Tak kurang jugak yang kata tangkap leleh sampai nangesssss...

Tak kira pompuan atau lelaki (errrrrr...kompiussss)...

Aku memang pernah baca novel dia waktu zaman uni dulu...siap beli lagi hokey...(demmm kawan aku dulu waktu zaman universiti kata aku loser sebab baca novel cinta melayu tapi dia pon pakat dok pinjam...cessss)...

Will the film version be as good the book...

Mesti banyak punya adjustment diorang buat untuk fit the movie...

Whatever it is...

Mesti tengok jugak...

Demmmm...jommmm tengokkk...

Echo

2 comments:

Miz Jac said...

baru nk buat entry wave miss jugak! ehe.. (x tengok lagi pun)

muhamadakmalwahab said...

jom tengokkkkk...