Wednesday, September 8, 2010

Aku Chubby @ Ramadhan

Nak tergelak pon ada...nak siku akak tu pon ada...hehehe...

Malam tu gi jalan TAR dengan zetty, zaimee dengan jepp...pastu biasa la nak beli baju melayu...jepp dok bajet nak buat baju melayu mahal...tapi dapat ajer jumpa RM50...kain okay...kaler dia suka...tak banyak bunyik...terus dia beli...DUA PASANG...hahahah...kelakar sioottt...maybe to make up for the 6 years aidilfitri in korea la tu...

Nak dijadikan cerita...ada la akak sorang ni tengah cari baju melayu untuk husband dia...kebetulan kitorang 2 ada depan mata dia...dia jadikan kitorang as reference dia...

Akak Sengal : Husband akak dia tinggi skit...
Akak Penjual : Macam saiz adik ni kah? (sambil menunjuk ke arah jepp)
Akak Sengal : Hurmmm...tak...dia tinggi lagi...
Akak Penjual : Macam adik ni kah? (sambil menunjuk ke arah aku)
Akak Sengal : A'ah...ye ye ye...(sambil memandang ke arah aku)

Ayat seterusnya memang power abis...cisss...

Akak Sengal : Tapi husband i tak chubby macam you...hihihi (sambil tergelak gelak)
Jepp : ~Gelak cam haremmm~
Aku : ~Flabbergasted~ cesss...

Sengal sungguh la akak tu...slamba badak ajer cakap aku camtu...cess...siku kangggg...tapi...aper per hal pun...maksudnya aku kena kurangkan makan lah nie...a total stranger cakap aku chubby...perlukah?
NOTTTTT...hahahaha....

ajie
10:41 a.m
9 September 2010
Alor Setar

9 comments:

Mademoiselle Ctiey said...

Ala.. just be urself.. cute aper... hehe..

nihadriz said...

hoi dah sampai aloq setaq dahhhh~!!! selamat hari raya ye! ;)

p/s : nnt aku korek gambar2 ko time puasa 2 tahun lepas n bandingkan dengan this year punya :D

Hasina Terebuzzu said...

kalu kakak tu kenal ko ... aku rasa dialog dia ada ubah sket "suami akak tak chubby mcm adik tu sebab dia tak makan byk" hihihi

xetxet said...

ermm you left out the story about meeting your sekolah rendah friend. hahahaha. i was so fun listening to say how tuuuttt you were. peace peace.

Khairul Amri Ishak said...

better watchout
ur weight,
my friend..
ahahaha...

tp mmg sengal
akk tu,
total stranger
but funny...really!

uhuk.uhuk

SurayaHarris said...

mana ada chubby..aku rasa kau tough jer..suami kakak tu y tak cukup nutrien..=p

muhamadakmalwahab said...

cik siti :
i cute ker...owh tengkiu...hehehe...

ha :
yer aku dah sampai...selamat hari raya...dalam blog ni ader puasa tahun lepas punya gambar...cuba tengok yang bulan september punya entries 2009...

ina :
cessss...sengal...dah balik parit buntar belum...

muhamadakmalwahab said...

zetty :
tak penting...hahaha...sengal u...

ryo :
memang ler...ciess...memang sengal ler akak tu...

cikgu suraya :
owh aku sangat suka orang yang jujur cam ko...hehehe...

Phoebus Athenos said...

masih in denial lagi kah? heheheh