Friday, September 24, 2010

Beach

Aku teringin nak gi pantai...

Baca blog Hadi...dia cerita pasal Phuket...

Baca blog Wahdi...dia cerita pasal Mykonos (again)...bikin gue jeles banget sebab pulau tu tutup time winter...denggg...

Ady baru ajer mms/ text msg dia sekarang ada kat bora-bora islands...tapi tak jumpa fridge magnet...boleh tanya plak aku nak apa selain fridge magnet...kalau aku cakap aku nak ikut skali boleh? hurmmmm...

Elle baru update fesbuk dia baru touchdown kat maldives...

Arghhhhh....bikin jeles siottt....aku jua mau pigi pantai.... T_T ....

ajie
2:25 p.m
25 September 2010
Putrajaya

7 comments:

Al Hadi said...

relax Mal, kan ko nak gi Krabi nanti? aku x sampai lagi Krabi woo

patunghujan a.k.a cik teruterubozu said...

for the meantime, pergi pantai dalam je laaa akmal
hehehehe (jgn marah naa)

jay jamil said...

Beach Club?

fadhlullahomar said...

ko pi OBS skali lagi la mal..mwahahaha

xetxet said...

krabi babehhhh!!!!!!! the sun, the shirtless guys: yummy~~, the partays!! i'm gonna have all the fun!! we'll take lotsa picts. i'll bring my dslr for sure!!

muhamadakmalwahab said...

hadi :
jom arrr gi krabi...you know the dates kan...hehehe

faezah :
i gi pantai dalam terusss heheheh...

myn :
oooopppssss....hehehe...

muhamadakmalwahab said...

fadh :
kalau OBS dia wat kat Phi Phi Island...kompem aku gi...sebulan pun takper...hehehe...

zet :
owh yeah...the two piece...owh dengggg....and the beautiful sea...owh yeah...DSLR...HARUSSS bawak...hihihi