Wednesday, September 29, 2010

Kahwin

Ramainya kawan aku update blog diorang yang diorang dah kawin...

Aku plak...ada skema jawapan yang sama setiap kali orang tanya...

~tahun depan~

Sekian, terima kasih...

ajie
2:33 a.m
30 September 2010
Putrajaya

14 comments:

marmalade said...

every year tahun depan ke, akmal? heheheheh. cakap je nak jadi single father ke.

papaYA said...

Aku pulak, bila orang tanye bila lagi nak dapat baby, aku cakap, "Esok"

SurayaHarris said...

then tahun depan kau cakap tahun depan lagi kan..nice plan..=p

Lein Nazir said...

Ko patut ckp....hujung tahun...tp xtau lg hujung tahun bila

Khairul Amri Ishak said...

mdh2an ketemu jodohnya bro..

rilekslah,
jwpan ko tu
sume org pernah bg...hehe

Mademoiselle Ctiey said...

hehehe.. ct plak setiap kali org tanya jawab taun 2012 or masa umo 28thn.... haaa.. biarla diaorg tunggu.. hehehe..

Mr. Moshuchi said...

ya mal..tahun depan la tu...
insyaallah 2011 mesti sampai serunya..ada rezkinya lah...:)

xetxet said...

hahaha.

muhamadakmalwahab said...

cik hayati :
erkkkk...single father? tak larat kot...harus kena ada wife jugak...hehehe...

yaya :
jawapan itu sangat bernas okay...hahahah...

cikgu suraya :
skema jawapan yang sama tetiap tahun...tapi kali ni siap aku bagi date lagi...hahaha...

muhamadakmalwahab said...

lein :
cam kenal ajer ayat tu...cam pernah ku dengar dari seseorang...hahahaha...

ryo :
hurmmm...at least ko dah ada calon bro...huhuhuu...sedeyyyyyy...

cik siti :
tahun lepas i cakap 20 oct 2010...tahun ni i cakap 20 nov 2011 plak...hehehe...

muhamadakmalwahab said...

shuko :
insya allah...berkat doa kengkawan yang dah kawin nieh...amin...

zet :
bila u plak nak kawin? hahahahaha...

syntheare said...

susahnya nk percaya u xde calon lg akmal..maybe u kena try mandi bunga hehe...

muhamadakmalwahab said...

cynthia :
hehehe...aper nak buat...maybe nanti ada jodoh okay la tu...hehehe

Jaja Yunizah said...

ko jual mahal kot.....