Wednesday, February 17, 2010

Malaysian Food Blog

I was just browsing around a friend's blog bila aku encounter this particular blog...denggg...now its going to be my new favorite food blog...hahahah...resipi tu semua cam aku boleh buat ajer...and easy breezy...best best best....lepas ni aku balik rumah senang skit aku nak try masak sendiri....buka tenet ajer...tahun lepaih asik bukak asian food channel ajer, kali ni boleh try yang malaysian-made skit...tengok gambaq dalam blog ini bikin kecur ayaq lioq okay....abisss la aku...makin bulat la lepaih nie...

ajie
9:35 a.m
18 February 2010
Putrajaya

7 comments:

SurayaHarris said...

ok cun..mari sama2 membulat-kau dan shah..hehe

papaYA said...

Suami aku sure suke masakan macam ni.. Leh aku belajar2 memasak dengan lebih cemerlang :)

muhamadakmalwahab said...

mama suraya : owh tidakkkkkkkkk
yaya : best kan dia punya food blog...hahahah...abis la aku inieh...
p.s: aku join maulud nabi nanti...abang joe ko kena jaga bas lagi kah?

papaYA said...

Of course ar die join.. Die tokey boss merangkap ketua kontinjen MOT.. hahahaha sian die..
Tapi dengar cerita, die nak quit sebagai ketua kontinjen.. hehehe

'arif said...

mal, masak la puding lg utk aku..cm yg ko wat dulu tu..

xetxet said...

nak gakkkkkkk!!

muhamadakmalwahab said...

yaya : takper...dia akan ada sidekick untuk tolong secara sukarela...hahahah

arep : boleh ajer...ko beli whipping cream untuk aku....heheheh...and susu segarrrrr...

zetty : sila rujuk komen kepada inchek arep...boleh ajerrrrrrrrrrr