Thursday, January 21, 2010

'Photo'graphic Memories




~life full of smiles, laughs and loves~

ajie
12:27 p.m
22 January 2010
Putrajaya

14 comments:

SurayaHarris said...

kau adalah hensem dalam gambaq ke 3..wuuuuuii..wiwit...

marmalade said...

biasa orang letak gambar nih, time dia takde idea nak menulis =p hahaha

muhamadakmalwahab said...

mama suraya : owh...harusss dijadikan gambar profil inieh

cik mala : ya betulllll...but somehow i love looking at pictures...esp those with smiling faces with friends...

Jaja Yunizah said...

gambar ke-3......credits pada photographer ~kembang-kempis hidung

'arif said...

E.J...

muhamadakmalwahab said...

jaja : selepas diajar oleh seorang photographer tarbaikkkk...hahaha...kembang bon bon sekejap...hahahah

arep : aperkah????

Al Hadi said...

muka kau berambut panjang macam vokalis Sheila On 7 la.

muhamadakmalwahab said...

owh really...
aku teringin nak simpan rambut camtu tapi pastinya ngak boleh...rambut panjang skit ajer pon dah kena tegur...
that was my pic during my 3rd year in USM...missed the old days...

xetxet said...

wahhh.. i like the last pic. sangat innocent. *SANGATLA...

muhamadakmalwahab said...

i inesen hingga sekarang okey...hehehe

Mr. Moshuchi said...

aku suka gambar time hang rambut panjang n janggut sejemput tu..hahaha handsome

nihadriz said...

ko letak gambo depan 7E tu? heheheee...kalo dah camwhore tu mmg camwhore sejati jugakla...depan 7E pun sempat je. :D

muhamadakmalwahab said...

inchek shuko : aku terkenang kembali gambar aku itu...kalau la aku boleh simpan rambut camtu kembali mesti best aku wat gaya iklan shampu...hahahah

ha : itu kita amik kat depan 7E ker?aku dah lupa dah...tapi aku suka gambar tu...hehehehe

nihadriz said...

kan ko pegang big gulp punya cup tuuuuu...aku siap boleh tunjuk lg spot kat mana kita ambik gambo lek2 je lepas keluar 7E hahahaaa~