Friday, March 19, 2010

8.6.1982

Ya ini adalah birthday aku...

copy, paste, masuk dalam henpon dan sewaktu dengannya...kalau bagi hadiah pon aku tak tolak...hehehehe...and kengkawan rapat aku tau aku sambut besday aku cam aku sambut hari raya...one month long...hahaah...so hadiah boleh diberi anytime in between 8 june till 8 july...boleh tak camtu? hahaha

861982
8611
52
7

Mesti heran aper ker benda alah itu...ni yang mimym buatkan la...kekonon perwatakan melalui tarikh lahir...okay....biarkan daku huraikan based on what she had said what it meant...

Elemen aku ialah air...dan orang elemen air ada kecenderungan untuk gemuk air...owh no wonder ler aku ni sangat la flexible dengan berat...kejap kembang kejap kurus balik...aku jugak ada pelaris...wadusss...maksudnya mudah yakinkan orang...sesuai kalau nak jadi negotiator...hahahah...denggg...aku juga seorang yang sangat bertanggungjawab...kekadang terlebih bertanggungjawab sampai aku diberikan tanggungjawab yang sepatutnya not being done by me, then i will do it but i will be stressed becoz of it....true enough....

Tapi ada la slack skit in the calculation...aku ada kecenderungan untuk mempunyai aliran tunai masuk dan keluar yang senang...masuk duit, keluar duit....boros...or whatever ler....aku tak kira lah....ntah ler...menurut perkiraan ini juga aku adalah seorang yang berdikari...which so the very berry strawberry true...huahuahau...

And last but not least...aku hidup kena berjaga-jaga....sebab kebarangkalian disabotaj adalah tinggi....well considering the events that happen before, i do believe this...beberapa kali sudah disabotaj...nasib baik la aku bukan jenis yang melatah secara berpanjangan...meaning, after getting over the shock of being sabotaged, i am able to think straight and try to get even...or just simply get over it....life is cruel sometime...hurmmm...

Nak cakap aku percaya pasal benda nie....hurmmmm...almost all memang tepat terkena kat aku...kalau tak percaya pon tak per....aku still percaya, semua ketentuan adalah milik Allah...anything that happens to me for a reason...and the reason came from god...we never know why certain things happen to us...but we can just go on and live our life without looking at it as a hindrance to move on and create wonderful things while our life is not yet taken by Him...numbers....it is a mysterious thing...8.6.1982...

ajie
5:11 p.m
19 March 2010
Putrajaya

9 comments:

papaYA said...

Camne ko kira dapat 7 tu?

SurayaHarris said...

hmmm...jad sebenarnya kita boleh smbt bday sama..aku 31/5---30/6..
hahaha

Mrs. Zuki said...

Tang gemuk air tu cam menarik...betul ekk?
Dan dan aku pikir aku elemen air jgak.
Apesal macam mengena je perwatakan melalui tarikh lahir ko tu.

muhamadakmalwahab said...

yaya : calculation dia camni...setiap nombor dalam kurungan dicampur untuk mendapatkan aras-aras seterusnya
[0+8=8][0+6=6][1+9=10~1][8+2=10~1]
[8+6=14=1+4=5][1+1=2]
[5+2]
[7]
kalau nak tau perwatakan based on number for setiap aras ada dalam buku yang kawan aku baca tu...lebih kurang camtu la...menarik gak...sebab memang mengena dengan perwatakan aku...huhhuhu

mama suraya : ko lahir 31 mei...macam adik bongsu aku...so nanti kita boleh sambut besday bersama-sama ek...tahun ni aku sambut besday kat danau toba...heheheh

cikgu ili : hehehe...itu ler aku tak tau ler camna boleh didapatkan elemen-elemen perwatakan nie...tapi menarik gak...ko pon kenal aku kan ili...memang aku rasa sangat terkena dengan perwatakan aku...ntah ler...

Encik Mimpi said...

betul ke bende ni..nak check jap! hehe

muhamadakmalwahab said...

encik mimpi :
aku pun tak tau ler betul ker tak...
tapi boleh ajer buat...nak tau pasal description for what every number represent itu aku memang tak tau...ini pon member aku yang tolong buatkan...heheheh

~L.O.V.E~ said...

best sungguh ye, birthday sehari ja, tp celebration sebulan..adedei, sama bangat mcm sambut raya...

muhamadakmalwahab said...

harus la emphi...heheheh

Mr. Moshuchi said...

yeahhh...nanti sambut sama, bleh la aku join hahaha...aku 5.6.