Friday, March 26, 2010

Friend...Girl...

Aku kenal dia sejak aku masuk service ini...


Pompuan ini...antara semua kawan rapat aku, dia yang paling rapat...dan yang paling lama aku kenal (sejak aku dok kat putrajaya and be in the service)...dia dah nak kawin hujung tahun ni...aku panggil dia Ha....kekadang Ha Seashell...kepada yang paham, teruskan dengan ketawa anda...kepada yang tidak paham...teruskan ketidakpahaman anda....dia seorang yang sangat vogue...pakai baju mesti meletops...kalau tak cukup meletops, itu bukan Ha la tu...maybe dia sakit kepala pada hari itu...atau kena gastrisis (betulkah ejaan ini?)...


Tup tap tup tap dah nak dekat 3 tahun kenal minah ini...gaduh? selalu ajer...gelak? harus la sentiasa...mengejek sesama sendiri? every time...hahahaha...dulu masa memula kenal, Ha sangat blur...dia tak menyedari bahawa aku baru ajer tembak dia...sampai aku kena explain kat dia...then dia akan menjerit sambil mengerut muka dan tangan....tapi sekarang sudah pandai...hahahah


Melepak adalah perkara biasa...berjumpa sangat selalu...tunang dia tak marah or even feel jealous of me...coz he know that ha and i are like family...just that we are not family lah...dulu orang selalu kompius with our relationship...at one point people thought that we are couples...euwwww...seriously...ha dengan aku dah macam adik bradik...just we are not adik bradik....so the thought of us being a couple, so 'sumbang mahram' hokey...seriously....

Travel pon ada gak...weekend getaway...obesi travel...beach...semua pon ada....dulu kitorang gila karok and bowling...tapi skg ni giler lepak minum dan makan dengan Ina, Ned, Azrin, Nazri...


We know a lot about each other...we almost have no secrets in between..tapi ada la gak...takkan nak bagitau semua...she is one of the friend who i can count on, anytime...just like Mie-G...but Ha is much nearer...whatever it is...i am glad to have a friend like her...one of few that i can really trust and count on...

ajie
6 : 52 p.m
26 March 2010
Putrajaya

7 comments:

Mrs. Zuki said...

Adakah Ha punye air mata sedang meleleh sekarang?

Cherrie Pie Sweety said...

ha ha..sweet sweet,..ada gamba aku..aku sukaaaa :)

SurayaHarris said...

mamal,kalau aku keja putrajaya juga mst ada byk juga gmbr aku..hehe..tu fidi eh plg kiri?kem salam dia...

btw,kem salam Ha juga..U rock~!

muhamadakmalwahab said...

cikgu ili : ntah ler...hahahha...ha bukan jenis yang senang menangis...dulu aku pernah tengok dia menangis sebab aku dengan member aku si deham wat lawak pasal serena williams dengan kerepek pisang...hahaha

cher : harus la ada..nanti aku wat entry...friend...groups...

muhamadakmalwahab said...

cikgu suraya : harus la banyak...bila camwhore bertemu camwhore...baru bertemu buku dengan ruas...hehehe...
yup dari kiri fidie, zetty and hujung skali cher...
nanti turun putrajaya harus bagitau ya...

Hasina Terebuzzu said...

erk... bukankah ha masih blur ketika kita lepak? hehehehe

nihadriz said...

hampehhhhhhhhhhhhh!!!
seashell jugakkkkkkkkk yg aku dapat!
cessssssssssssssss!!!!

mrs zuki : owh tidakkkk..jarang nangis. tp terharu jugak ada :D