Thursday, May 27, 2010

5 Years Ago And Now...

Let see what 5 years have make of me...

Tadi aku gi renew passport kat Bangunan Chancelor, Presint Diplomatik...less than an hour i already left the building with my new passport...sangat pantass hokey...


Omaigot....i am 'healthier', botak dan sangat bulat...

Adoi la...

ajie
5:37 p.m
27 Mei 2010
Putrajaya

6 comments:

Cikgu ILi said...

Beza gile....tapi ko kene consider gambar tu yang lama tu jauh sket...yang baru ni close-up gileee..
Akmal yang dulu ke sekarang ke hensem..sama je.

xetxet said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!! sakit perut weh.

muhamadakmalwahab said...

cikgu ili :
owh tengkiut tengkiut...

zet :
mengapa sakit perut...owh gelakkan i ek...sengalll...

SurayaHarris said...

mal,aku rasa kau mcm anak org belanda masa muda2.siyes!

muhamadakmalwahab said...

anak orang belanda celah manakah itu???
first time orang cakap aku ada muka belanda...

patunghujan a.k.a cik teruterubozu said...

nama pn hobi u dgn kengkawan u menjelajah tempat makan, tu laa result dia, but consider it as nampak lebih macho.huhuhuh