Thursday, May 20, 2010

Tagged By Cher Berry Bff

Aku ditagged of cik cher berry bff yang gojes dan p*td/ bisneswoman terbayekkk...

The RULES :

i)select the 8th photo on your facebook profile

ii)post it along with the story about the photo
 
Let me see...my fesbuk profile pic no.8....aper le gaya aku di dalam itu ya.....


Owh ini gambar aku waktu aku gi brussels itu dulu...the one city that is capable to make me fat with the fabulous waffels and chocolates....denggg...aku teringin mau pergi lagi...memang best ler gi negara orang nie...waktu time nie aku gi dengan cousins and aunties...and aku ingat lagi auntie aku itu sesat ntah gi mana ntah...balik balik dah pakai jaket kulit baru dengan bertimbun timbun chocolate at hand...apa lagi bedal la...aku kalau dok lama lagi kat situ mau kena obesiti...chocolate terbaikkk....yang dalam gambar nie adalah kat grand place....kat situ berderet kedai chocolate dengan waffels...jalan ajer bau abis semua...tu yang tak tahan tu....

Aku nak tag sapa ek....oklah...aku tag orang yang bff aku tak tag lah...

1. Cikgu Ili
2. Cikgu Suraya
3. Yaya Da Mrs. Wan
4. Ina Rambinah
5. Rara Gigi Besi Ala Betty
6. Cik Mala Ms Big Ministry of Money
7. Hadi Mr Security

wokies....

ajie
6:18 p.m
20 Mei 2010
Colmar Tropicale, Bukit Tinggi

8 comments:

Hasina Terebuzzu said...

hah? aku terlibat? hehehe...

Cherrie Pie Sweety said...

terharu babe.. and i love reading ur travel log hu hu hu :)

Al Hadi said...

aku pun? wahahahahaa

Cikgu ILi said...

Okey aku hutang 1 tag.

muhamadakmalwahab said...

ina :
harus la

cher :
owh tengkiut bff

hadi :
harus jugak...

cikgu ili :
okies...

papaYA said...

Ni gambar ke 8 mulai dari yg paling latest or ke 8 mulai dari yang paling lama? Or due2 pun boleh? :D

muhamadakmalwahab said...

yaya :
mana mana pon boleh...

RARA said...

done!