Thursday, May 6, 2010

Same As You Were

One of my old friend said this to me...

Okay...hurm...is it a bad thing or a good thing? aku pun tak tau...dia cakap aku ni still the same as the day he knew me...which was more than 6 years ago...adakah aku di takuk lama...adakah aku tak berubah...adakah aku still ol' fashion...adakah aku tidak maju kehadapan?...hurmmm....

Or is it a good thing...that despite anything and everything i still manage to keep that 'essence' of myself...

Ntah la...

ajie
3:14 p.m
6 Mei 2010
Kuala Lumpur

7 comments:

papaYA said...

Ko tak tanye ke sama dari segi ape..

muhamadakmalwahab said...

tak tanya pon...
dia cuma cakap sambil gelak...
~mal mal mal...hang ni sejak dari dulu aku kenai hang sampai la ni tak berubah~
but he refused to elaborate...
hurmmmm....

Khairul Amri Ishak said...

hang ni mamal,
dari dulu smpai la ni
pi mai pi mai tang tu..=p

ish,ish,ish...

papaYA said...

ala, general sangat lar..
Anyway, ko boleh relate dengan subjek yg korang borak sebelum dia mengeluarkan ayat dia ats..heh

muhamadakmalwahab said...

ryo :
aku dah memang mai dari utara...pi mai pi mai memang tang tu gak...hahaha

yaya :
hurmmm...aku ingat kitorang tengah borak and then aku cam ter-lost- concentration jap...pastu aku jadi blur sekejap...pastu kawan aku terus la cakap camtu...erkk...owh ya...mebi sebab aku blur kot...hahaha...buat seketika aku blur jugak...kuang kuang kuang...
sekarang ni aku dah tau...mebi sebab aku blur...owh deng...mengapakah aku blur???

papaYA said...

Blur is cute :)

Cikgu ILi said...

Selalunya org akan cakap camtu bila perangai org tu tak berubah..mcm dr dulu suke buat lawak..
Walapun ko dah jawatan besarr camni...dah maju tapi ko tetap Akmal yang dia suka.