Monday, May 10, 2010

The Truth About Love

Aku sangat sucks...aku suka tengok romance movies...

Giler ker haper...sangat la romantic hope-less...

Semalam tengok lagi movie...citer The Truth About Love...British production punya movie...

Not american...eventho depa ada JLH berlakon dalam movie...

Jennifer Love Hewitt dengan Dougray Scott dan Jimi Mistry berlakon...

Citer sangat direct and witty...takde yang pelik pelik sangat...something that can happen in real life...

Pasal wife dia sesaja testing husband dia dengan antar kad and present as if she is a secret admirer...

Punya la kompiden yang husband dia tu takkan layan...

Well, hello...jangankan tak layan, terlebih lebih layan...bini sendiri pon tak bagitau...

Cian kat JLH...

Tapi ending aku suka...

The End...

p.s:entry bosan hari ini sebab stress dengan kerja yang takmo nak abis abis...i have three meetings to arrange this week...erkkkk...

ajie
11:58
11 Mei 2010
Putrajaya

3 comments:

papaYA said...

I'm a sucker for romance movies/dramas too.. [betol ke ayat aku nih]

Ok ape laki suke tgk citer cenggitu, takdelar aku cap die tak man-ly. Joe pun suke jugak, tapi citer sedih2 cam citer korea, mati2, sakit2 tu die tak suke.

nazat said...

haha..jangan diduga dalamnya cinta..!!! kekeke

muhamadakmalwahab said...

yaya : dia layan ler adamaya itu ek? hahahaha

leen : owh yess thats rite...