Saturday, May 8, 2010

A Taste Of Spaghetti On Top Of Broga Hills

Betul tak tipu...makan spaghetti kat atas bukit tu...hahaha

Friends who made it to the top

Details sebelum trip ini berjaya dilakukan tidak perlulah dihuraikan...hehehe...atas sebab sebab taknak kena tiau...hahaha...anyway...first i got to know about this place from my friend's fesbuk updates...diorang pernah gi and then gambar terbayekkkk...cun giler hokey...so aku pun macam tempted la nak gi...so i send out the message to my buddies to plan one trip for this particular purpose...

Beautiful natural landscape on to of Broga Hills

Last-last...there were me, niha, ina, mala, ned, hadi and deham going for it...owh ya...adik ina dan kengkawan dia jugak mai...punya la set up date punya date punya date...lastly we all agreed upon 8 May 2010...okay la...

Girl jumps

Friends jump

Asalnya aku nak tengok sunrise from top of the hill...but then again...plan does have its way to change la...aku missed out nak tengok sunrise (but the rest of the group do enjoy the sunrise)....dont ask why...tapi lepas nak dekat 30mins macam nak gila akhirnya sampai gak ke puncak broga itu...

Bouldering

Haute Couture???

Spaghetti of broga

Needless to say...it was worth it...and having these group of friends to go along made it even more merrier...dan biasa la...chef ina membuat spaghetti khas untuk dimakan di atas puncak broga itu...and for the moment...it was a taste of spaghetti on top of broga hills....

Lost in the moment

ajie
8.05 p.m
8 May 2010
Putrajaya

6 comments:

Cikgu ILi said...

Akmal...ko berjaya jugak sampai sana...
Congrats Akmal..gambar ko sume cantik-cantik & aku pulak teruja nak pegi sana.

Hasina Terebuzzu said...

heh.. citer kan je la apa yg terjadi yg menyebabkan ko mcm nk gila 30 minit itu? ahhahaha

marmalade said...

nak gambarrrrr! emaillahhhhhhhhh.

muhamadakmalwahab said...

cikgu ili :
aku pun nk panjat bukit cam ko gak hihihi...

ina :
no komen..hiihihih

mala :
dari kamera i tak banyak...yang banyak dalam kamera hadi, ina dengan g-mie

marmalade said...

lupa nak cakap. ada budak tuh siap pakai seluar sukan dpa lagi. hahahaha. patut semua pakai baju dan seluar sukan dpa lah. baru gempak. ahahahah. kita boleh kalahkan bebudak yang bawak bendera palestine tuh.

papaYA said...

Siapa yang pakai seluar DPA??? Klasik :)