Monday, April 12, 2010

Weekend Outings - Bukit Broga

Belum pergi lagi ya, harap maklum...

Just been looking pics of my friends going to bukit broga...seriously i dont know where the h*ll is the place...but it looks like heaven...i mean literally speaking...but then again...i think that this weekend calls out for some nature outings...i wiki-ed and googled it up...and it is somewhere in semenyih...and i know that the semenyih highway boast some beautiful natural landscape...


So, how about it guys/ gals?

*the pic was taken from En Chai's fesbuk page

ajie
11:17 p.m
12 April 2010
Putrajaya

15 comments:

Al Hadi said...

Count me in!

marmalade said...

i want to ikuttttt but can tunggu after gaji ah?
im like seriously broke right now!

muhamadakmalwahab said...

hadi :
sure will bro

mala :
you are invited...but becoz you dont have fesbuk thats why i can't tagged u to it...anyway i am broke too...it doesnt take much budget pon...setakat isi minyak and toll and then just some food...thats all...the rest of the activity is just to snap photos here and there...hahahaah

howiseeit said...

pergi laa photography heaven tu... sbb ramai kawan aku yang minat photography dah pergi situ...

siap ada gmbr yang lepas ada terbakar sket kat bukit tue...

jay jamil said...

akak minggu ni naik bukit gasing jer. join old girl association for fitness week then lepak raju's.

broga lepas balik sabah. :)

hanieharis said...

X MINAT..HHAHAHAHA

Hasina Terebuzzu said...

aku setuju ngn mala.. kita pi lepas gaji la... minggu ni aku ke sipadan!!!

muhamadakmalwahab said...

howiseeit :
itu yang harus pergi itu...jeng jeng jeng...

min :
whoa...when are you going to sabah?

ina :
whaopppsssss....aku terlupa la plak CHEF takdak...ooopppsss sorry...terpaksa re-schedule la nie...kehadiran CHEF sangat important hokey....nanti kita cadangkan date yang baru...yakni lepas gaji ya...

che bimb :
tau dah...kalau kat atas bukit broga tu ada BCC (Broga City Centre) baru la kot ko daki bukit tu nak gi tengok henbeg henbeg Aigner, Christian Audiger, Hermes dot dot dot...hahaha

Hasina Terebuzzu said...

weh... akku tak bole cuti ke??

muhamadakmalwahab said...

boleh wat...gi sipadan ini udah cuti la kan...nanti gi broga...well...siput sedut satuuuuuuuuu...hahahah

'arif said...

owh~ menarik!

muhamadakmalwahab said...

jom la arep...the more the merry christmas...tentatively 8 or 9 Mei 2010...

rizal del tapairo said...

bro, broga punya view sangat menakjubkan..n u can try bukit tabur kat melawati as well...

jay jamil said...

1 ~ 5th May. return air ticket by MAS baru RM290. cheap right?

muhamadakmalwahab said...

tapai :
melawati aku pernah pergi...broga ini baru first time nak pergi...and betul, from the pics that i have been seeing kat profile memember aku yang pernah pergi, memang cun giler...

min :
quite reasonable...ada kawan aku yang kerja kat sabah cakap...kalau govt actually ada govt rate of RM190 return MAS...tapi kena beli kat kaunter 1 week prior to flying date...tapi aku tak brapa pasti how it works...yang kawan aku bagitau its applied to govt servants and sabahan and sarawakian whois living in semenanjung...