Thursday, August 19, 2010

Anniversary In Ramadhan

Oooopppss...no...not its not a wedding anniversary...

This is where it all started...INTIM 20 August 2007...

But it is the 3 years anniversary...of my friends and i in the service...dah 3 tahun ek...cepatnya masa berlalu...tup tap tup tap dah genap 3 tahun...lot has change since 20 August 2007...pali lilek dah jadi bapak orang...zaimee pon jadi bapak orang...niha jadi tunang orang...syazli jadi laki orang...dian dah dok nun ke sudan sana dah...aina dah jadi mak orang...cherrie daripada 'j.lo' dah jadi 'amoi' (hahahaha)...asmak dah jadi bini orang...uztaz pon dah jadi bapak orang...mazhan pon dah jadi bapak orang...fara pon dah jadi bini orang...herman pon dah jadi laki orang...che bimb dah jadi bini orang...jojie dah nak gi USA dah...zetty tetap maintain comot...fadh dengan lin...arep tetap maintain kurus...emmy joe dah selamat gi umrah...fidie nak bertunang...meran dah bertunang...kas dah pakai tudung...alia dah bertunang dengan khairul (who would have thought)...and more...
Convocation day...March 2009..

As for me...other than badan naik (pastu turun balik pastu naik balik)...changes of dot dot dot...quite frequent...travel few countries...nothing much has change...

Whatever it is...no matter how it has been for the last 3 years...one thing for sure...we all will remember how it all started...as for how it all will end...thats long way to go...

Happy 3 Years Anniversary to Lantikan 2/2007...semoga sukses slalu...and moga aku tahun depan join the 'club' of most of my friend has entered...hehehe...

ajie
9:54 a.m
20 February 2010
Putrajaya

13 comments:

nihadriz said...

woohooo~!!! boleh apply utk keluarkan epf dah! :D

xetxet said...

wohooo~~~ jom sultan lounge! btw. tahniah to khuzaimi sebab makin gemok dan akan menjadi bapa tak lama lagi. so much as changed for the past 3 years. dulu saya anti sosial. xoxo.

Mommy Delta said...

happy anniversary mates! :)

Lein Nazir said...

confirm ke aku dengan Fadh ni?hehehehe

Cherrie Pie Sweety said...

happy anniversary BFF :)
sengal kata aku cam amoi yer skrg ha ha ha

dhr said...

haah la.. aku lupe pulak pasal hari ni! happy anniversary semua..semoga terus berkhidmat dengan cemerlang!

Phoebus Athenos said...

what happened to ptdportal?

muhamadakmalwahab said...

ha :
tahun depan baru boleh kuar kot...2-3 bulan gak...huhuhu...

zet :
jommmm...
i dah tak jumpa khuzaimi since 2 years ago...so no comment...

delta nu :
happyyyyy...yeah...

muhamadakmalwahab said...

lein :
weih...kecik ati nanti fadh baca...ciesss...hahaha

cher :
happy anniversary...hahaha..
hanya ko yang memahami maksud aku...hahaha...

dian :
semoga ko terus sukses di sudan itu...ahaha...
p.s:bila nak gi syria?

muhamadakmalwahab said...

deham :
ntah...kena tanya dengan si kat...dia kan dulu moderator...hhee...

dhr said...

tp aku mcm sedih sikit sebab aku da hilang seniority...3 tahun.
p/s:syiria mmg ade dlm perancangan.husband aku tu la,kejap raya,kejap bulan 12, kejap next year. tapi insyaallah akan pergi jugak sebab kami ade kawan kat sane.

fadhlullahomar said...

happy anniversary bro!!

aku tak berapa kenal ko time UNGGUL..time DPA baru kita lepak sekali..kejap je dah 3 tahun ye...

muhamadakmalwahab said...

dian :
takper...hilang seniority pon ko akan lebih pengalaman...siap dok kat negara orang tu...insya allah...rezeki tak kemana...boss kewangan aku dulu pun amik cuti tanpa gaji 7 tahun ikut husband dia posting paris...sekarang dah nak naik 54 dah...

fadh :
happy bro...
sama la kita...aku rasa aku first time tegur ko pon waktu time DPA arrr...sebelum tu aku memang tak pernah cakap dengan ko pon...
memang kejap ajer dah 3 tahun eh...