Friday, August 13, 2010

Ghost Story In Ramadhan

There's none...isn't that great...

I didn't make it a secret that despite being a big size...i am kinda afraid of the unknown entity...but the only time that i feel safe is during Ramadhan...sebab semua setan dah kena rantai kan...so waktu time ni la aku bantai tengok citer antu....and maybe i should watch that paranormal activity one of these days...in ramadhan month for sure...and at least by the time it is syawal...it gave me ample time to get a grip that its just a movie...hahahaha....

I think i should pay tina and zaimee a visit as they have dozens of ghost stories dvd...angker...takotttt...mungkin tidak...at least for this month...hehehe

ajie
11:18 p.m
13 August 2010
Putrajaya

11 comments:

Aidi-Safuan said...

haha.... sama la macam aku kot. time ramadhan jer berani bawak motor sorang2 tengah2 malam kat hutan. :P

papaYA said...

Aku pun baru terfiker menda yg sama..nak tgk Paranormal Activity..

Tapi Wan takut2kan aku, die kate setan je kene rantai, jin ade lagi. Betol ke?

muhamadakmalwahab said...

aidi :
aku rasa most people pon camtu gak...hehehe

yaya :
cesss...aku anggap ajer semua anasir jahat kena rantai dalam bulan ramadhan nie...aku tak kira...hahahaha...

Phoebus Athenos said...

tapi kan, alambarzakh cuti dpd diseksa bulan ramadhan nih...dan roh2 berkeliaran tak silap...

heeeheheheheeee

SurayaHarris said...

hahaha..comel nye la uncle mamal ni..hehehe..



ps:aku pun sama..bulan ni je g bilik air takyah suruh orang teman..lol

nihadriz said...

yaya : it's true. jin ada lg. nak2 lg kalo yg tuan dia bela tu. bukan apa, pakcik aku penah nampak. hehehee... habisla akmal :P

muhamadakmalwahab said...

deham :
tak kot...hurmmm...

cikgu suraya :
kan kan kan...rasa selamat ajer bulan ramadhan nieh...hehehe...

ha :
pakcik ko pernah nampak...its okay...maybe imaginasi dia aje kot...aku still berpegang pada semua anasir jahat dirantai digelangi ramadhan...hehehe...amin..

marmalade said...

merujuk kepada komen idham:
tapi kan, setan semua kena rantai kan, but you still have a "puaka" running around :) hahahahahahahaah.

Phoebus Athenos said...

woi!!!!

muhamadakmalwahab said...

cik hayati :
hahahahahaha....

deham :
kuang kuang kuang...

jay jamil said...

kalau nak best, sila balik kg ikut jalan sunyi dalam kul 3-4 pagi malam sebelum raya.

conpem, ko jumpa yg baru lepas kena siksa tu. my experience- siap buat iklan shampoo tu atas pokok! :P