Sunday, August 22, 2010

Puasa & Food

Aku rasa aku makin berselera waktu bulan posa...

Death by Chocolate...giler best...

Aduhai...camna pon...kekadang terasa tekak ni nak merasa western food gak...mengada ngada sungguh la...tapi apa nak buat...dah memang terasa camtu...so apa lagi...ari tu dengan si Ady...lepas balik daripada Paya Serai terus selamat menziarah Delicious sekejap...padahal kat Paya Serai tu dah makan banyak dah...but surprisingly we left quite early...around 9:30p.m dah cabut...

Starter...lasagna...

Main course...carbonara....ady punya...

Aku punya main course...bolognese...

Harus la dessert dengan pavlova kan...hahaha...

Kat delicious tu aku pesan la aku punya favorite drinks...death by chocolate....pastu kitorang pesan lasagna for starter...then aku amik spaghetii bolognese and ady amik carbonara...end with the usual dessert...pavlova...aiiii...kenyangnya...alhamdulillah...malam tu lepak kat rumah dia ady...pastu abis semayang terawih...aku balik rumah....pastu terbayang bayang lagi la plak dengan pavlova itu...hurmmm...harus aku cari recipe untuk cuba buat sendiri di rumah nieh...hahaha...

ajie
1:05 p.m
23 August 2010
Putrajaya

4 comments:

jay jamil said...

I pun baru layan pavlova kat delicious. lepas tengok The Expandables. Memang berbaloi.

Mademoiselle Ctiey said...

perghh.. sungguh meliurkan.. sedapnyer.. sabo2.. :p

marmalade said...

akmal, im worried :)

muhamadakmalwahab said...

min :
orang cakap expandables tu ganas giler...yeah...i love the pavlova yeah...

cik siti :
sama la kita...terasa cam nak menziarah lagi ajer delicious malam nie...hehehe...

cik hayati :
i am worried too...hahhaah...;p